fbpx

La pre-candidata a la presidència del Partit Popular de Castelló, Carmina Ballester, ha iniciat aquesta tarda en La Vall d’uixó el recorregut de la ‘Il·lusió per Castelló’ amb l’objectiu de presentar-se als afiliats, escoltar-los i explicar-los el seu projecte polític per a la província. Ballester ha estat acompanyada del seu equip i s’ha compromès a recórrer totes les comarques perquè cap afiliat es quedi sense conèixer les propostes «per a un PP més fort, més unit i consolidar-lo on mereix estar, on sempre ha estat, en el centre d’aquesta província».

Carmina Ballester també ha traslladat als afiliats la seua ferma voluntat d’incorporar les seues idees i sumar representació de la base en el nou Partit Popular. «Volem mirar als ulls a les persones que conformen aquest gran projecte, escoltar-los i explicar-los el nostre programa perquè lliurement puguen votar a la candidatura que més els convenci, perquè en el partit de la llibertat ningú et pot imposar què pensar i a qui votar».

Tal com va exposar ahir Ballester en el seu discurs davant la Junta Directiva en el qual va anunciar la seua candidatura, «crec que els partits han d’aplicar l’escolta activa i ser el més transparents i democràtics possibles, i que l’afiliat és la pedra angular i motor d’aquest partit, com així mateix vaig defensar en la ponència d’Estatuts que vaig tenir l’honor de coordinar en el passat congrés provincial. El nostre president nacional, Pablo Casado, és aquí gràcies a les urnes, i a Castelló volem seguir el seu exemple».

Carmina també va explicar les principals línies del seu programa, incidint que el seu equip posarà «tota l’obstinació i il·lusió per tirar endavant un projecte que tracte als castellonencs com a ciutadans de primera, que invertisca per a atreure oportunitats i talent, que defense sense complexos les nostres tradicions i identitat, que estiga de veritat al costat de tots els autònoms, comerciants, empresaris, agricultors, pescadors, sanitaris i hostalers oblidats avui pel socialcomunisme. Liderarem un projecte unit, compartit, que sume i no dividisca, perquè en el PP tots i cadascun dels afiliats i afiliades som necessaris. Aquí sumem tots».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.